• Gratis verzenden vanaf € 75,-
  • Voor 15.00 uur besteld vandaag verstuurd
  • 14 dagen retourrecht              Fysieke winkel

Disclaimer

4COOLKIDS, verleent u hierbij toegang tot www.4coolkids.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen. 4COOLKIDS behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

 

Beperkte aansprakelijkheid

4COOLKIDS spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van 4COOLKIDS.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met 4COOLKIDS.Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. 4COOLKIDS oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan 4COOLKIDS nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij 4COOLKIDS en haar licentiegevers en bezoekers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van 4COOLKIDS, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

 

Wijzigingen

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen aan de disclaimer maakt 4COOLKIDS op deze pagina kenbaar met vermelding van de datum van laagste wijziging.

 

Deze disclaimer is voor het laatst aangepast op 11 februari 2017.